Met een DVR recorder sla je de beelden van al je camera's eenvoudig op!

Gebruik een DVR recorder om de beelden rond of in het voertuig op te slaan. Onze DVR recorders ontwikkeld en geoptimaliseerd voor gebruik in de OV sector voor het opslaan en in beeld brengen van opnamen van camera’s zowel binnenin als buiten het voertuig. Niet alleen voor de OV sector is deze oplossing uitermate geschikt, ook voor toepassing op eigenlijk elk ander voertuig kan van een recorder gebruik worden gemaakt. De opgeslagen beelden hiervan zijn bijvoorbeeld ideaal om discussie over de schuldvraag bij een ongeluk te vermijden en aansprakelijkheid te bepalen.

Wij bieden voor ieder voertuig een oplossing op maat, twee oplossingen voor maximaal 4 camera’s, geschikt voor kleine bussen en camerasystemen op andere (niet OV) voertuigen. Daarnaast ook een zeer uitgebreid systeem voor 8 a 16 camera’s voor bijvoorbeeld tram, metro of ander groot materieel. Via de links hieronder kun je al onze recording oplossingen bekijken:

VZ-R004 4 kanaals recorder
VZ-R004-Plus 4 kanaals recorder
VZ-R008 8 kanaals recorder

Opname

De opnamen zijn bovendien niet alleen achteraf uit te lezen maar ook (optioneel) real time op afstand te volgen. Hiervoor kunnen de DVR recorders naar wens met 4G en GPS worden uitgerust. Daarbij is het dan ook tevens mogelijk de locatie op afstand uit te lezen. Het systeem kan zo indien gewenst ook worden gekoppeld aan een bestaand voertuig management systeem.

Om te bepalen wanneer moet worden opgenomen beschikt het systeem over verschillende intelligente functies. Naast het instellen van een standaard tijdsschema is het namelijk ook mogelijk de start van de opname aan bepaalde slimme triggers te koppelen. Hiervoor heb je de keuze te koppelen aan een bepaalde voertuigfunctie of gebruik te maken van een van de in de box ingebouwde onderstaande opties:
– Opname bij beweging
– Opname bij bepaalde G krachten (ongeluk)
– Opname bij te hoge snelheden

Opslag

Voor het opslaan van de beelden heb je de keuze gebruik te maken van SD kaarten of een harde schijf (SSD of HDD). Afhankelijk van de opslagwensen kan dus altijd een geschikt opslagmedium worden gekozen. Wanneer het systeem wordt gebruikt voor opslag van de laatste beelden voor een mogelijk ongeluk zijn de eisen uiteraard heel anders dan wanneer het mogelijk moet zijn dagen terug te gaan in de opgeslagen beelden.

Direct Bestellen

Via de onderstaande button kun je direct onze DVR recorders direct bestellen.

Direct bestellen

Contact

Onze DVR recorders bieden zeer veel mogelijkheden, wil je weten welk systeem geschikt is voor uw wagenpark? Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot zowel de recorder als de te gebruiken camera’s en (eventueel) monitor. Neem in dat geval telefonisch +31 (0)15 – 21 25 111 of stel je vragen via ons contactformulier.