Top View 360 Camera Systeem

Met onze VZ-360-Pro Top view 360 graden camera oplossing heeft u altijd en in één oogopslag(!) volledig top view camera overzicht rondom het voertuig, dus nergens meer dode hoeken en altijd een snel volledig overzicht voor optimale veiligheid! Zowel dode hoeken als de tijd die het kost spiegels of ‘normale’ camera’s af te gaan kunnen er namelijk voor zorgen dat u iets of iemand niet of te laat kunt zien. Door ongelukken en daarmee schade en stilstand te voorkomen verhoogt de toevoeging van een top view camera systeem bovendien ook de efficiëntie. Hieronder een voorbeeld van mogelijke dode hoeken bij een bak of vrachtwagen.

Dode hoeken vrachtwagenDode hoek vrachtwagen

Door gebruiken te maken van ons 360 top view camera systeem de VZ-360-Pro elimineert u al deze dode hoeken in één mooie en volledige oplossing. Rijden in een drukke of anderszins uitdagende omgeving wordt hiermee voor de chauffeur een stuk eenvoudiger. Dit systeem is niet alleen buitengewoon geschikt voor gebruik op bak en vrachtwagens, maar kan op elk voertuig worden gebruikt waarbij u een 360 graden beeld rondom wilt creëren. Het systeem is bijvoorbeeld ook uitstekend toe te passen op bestelbussen, campers of grotere professionele voertuigen in bijvoorbeeld het grondverzet of de agrarische sector.

360 zichtoplossing

De techniek in het Top view 360 systeem zorgt voor een naadloze overgang tussen de camerabeelden van alle vier de zijden van het voertuig. Hiervoor worden de beelden in drie stappen omgezet vanuit de camera naar het 360 top view camera beeld op de monitor. Eerst wordt de vervorming ontstaan door de grote kijkhoek die nodig is om elke kant met één camera in beeld te kunnen brengen herstelt. Vervolgens worden de 4 afzonderlijke beelden samengevoegd tot één beeld dat in de hoeken naadloos in elkaar overvloeit. Tot slot wordt dit beeld in HD op het beeldscherm weergegeven.

Samenvoeging camerabeelden

Zoals u hierboven ook kunt zien kan naast 360 zicht op het volledige scherm ook worden gekozen voor een gecombineerd beeld waarbij deels het zicht rondom de wagen in beeld wordt gebracht en deels één van de afzonderlijke camera’s. Bijvoorbeeld bij achteruitrijden de achtercamera of bij afslaan/invoegen een zijcamera met daarnaast het 360 graden beeld. Hiervoor kan via triggerdraden een schakeling gemaakt worden tussen het voertuig en het camerasysteem zodat dit volledig automatisch gaat.

DVR opslagfunctie

Buiten dat de VZ-360-Pro top view controle box de beelden omzet voor top view weergave geeft deze tevens de mogelijkheid de beelden van de camera’s op te slaan. Ideaal bijvoorbeeld om bij ongelukken de oorzaak/aansprakelijkheid te kunnen vaststellen.

Direct Bestellen

Ons VZ-360-PRO systeem wordt standaard compleet geleverd met 4 camera’s, 7″ monitor (optioneel 10″), controle box en alle benodigde accessoires. Dit systeem is geschikt voor voertuigen tot 15 meter maar kan worden uitgebreid met twee camera’s wanneer het voertuig langer is dan 15 meter. Via de bestel knop hieronder kunt u het gewenste systeem direct bestellen.

Direct bestellen

Contact

Wilt u meer weten over de zeer uitgebreide mogelijkheden van het VZ-360-PRO Top view systeem? Wij helpen u graag met uw vragen, neem telefonisch contact op via +31 (0)15 – 21 25 111 of stel uw vragen via ons contactformulier.

 

Specificaties

  • Met het VZ-360-PRO Top view systeem creëert u een 360 graden zicht rond ieder voertuig. Voorkom ongelukken en schade en vergroot de veiligheid en efficientie van uw voertuig(en).