Full Service

Van advies, productie, levering, inbouw en afterservice. Van Zwitserland als full service one-stop-shop voor alle voertuigveiligheidsvraagstukken. Stilstand kost geld, daarom installeren en monteren onze professionele en gediplomeerde field engineers zeven dagen per week in binnen- en buitenland. Tevens begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk zichtsystemen zijn. Onze toegewijde en vakkundige binnendienst zorgt daarom voor een snelle en efficiënte ondersteuning en afterservice.

Van Zwitserland BV biedt een scala van servicecontracten – van basis tot een volledige outsourcing. Eveneens behoort het leasen van camera systemen tot de mogelijkheid. Vraag ernaar bij uw adviseur.

Installeren en montage

Door jarenlange ervaring zijn onze field engineers in staat om onze oplossingen efficiënt te installeren. In samenspraak met de opdrachtgever wordt een inbouwplan opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met allerlei klant specifieke zaken die van toepassing zijn. Voornaamste doel is zorg te dragen dat de continuïteit van de normale dagelijkse operatie niet in het geding komt. Voor meer informatie over inbouwen kunt u altijd contact met ons opnemen.