Camera systemen voor de maritieme sector?

Camera systemen voor de maritieme sectorAan boord van vaartuigen en schepen is een extra oog soms niet alleen een gemak, maar noodzaak. Camerasystemen zien de bemanning, assisteren bij de sluizen of bij het aanmeren, geven zicht op de machinekamer, passagiers of bijvoorbeeld de blinde hoek voor op het schip.

Talloze functionaliteiten met als grootse plus een vergrote veiligheid en een snellere en efficiënte operatie. Onze waterdichte kleurencamera’s zijn overal te monteren en eenvoudig te plaatsen. Met een camerasysteem van Van Zwitserland kunt u veilig het water op, een sluis door, of aanmeren in de haven.
Met de hoogwaardige video camera systemen van Van Zwitserland BV kiest u voor een kwalitatief en robuuste systemen die uitermate geschikt zijn voor vrijwel alle vaartuigen. Neemt u contact op met onze specialisten om te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Gebruik camera systemen

De kwalitatieve camera’s en monitoren worden gebruikt op de binnenvaart, veerboten, jachten, kustvaart, sleepboten, vissersschepen en transportschepen.  De camera’s verzorgen engine room-view, aft-deck-view, load-view, bridge-view of algehele observatie. Een kleine selectie van de mogelijkheden.

Contact

Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via het contactformulier of door te bellen. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw toepassing de beste oplossing is.

Direct aanschaffen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de installatie. Dan adviseren wij u de VZ 207W Pro Camera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.