Paardentrailers camera systeem

Met een camerasysteem in de paardentrailer kunt u tijdens het rijden de paarden in de gaten houden. Afhankelijk van het aantal paards-trailer zijn er meerdere camera’s te plaatsen. De robuuste en waterdichte camera’s zijn zeer geschikt voor in de trailer. Of de paarden nu veel condens veroorzaken, of dat er wordt gereden op hobbelige wegen; de camera geeft stabiel beeld. Naast het bekijken van de paarden kan een extra camera worden geplaatst voor hulp bij het achteruitrijden. Deze kan dan geactiveerd worden zodra de versnellingspook in de achteruit wordt gezet, maar handmatig is ook altijd mogelijk.

Consumenten achteruitrijcamera’s

Met een paardentrailer camerasysteem kunt u ervoor kiezen om binnen in de trailer een camera te plaatsen om uw paard in de gaten te houden. Tevens kunt u kiezen voor een systeem met twee camera’s zodat u kunt zien wat er in én achter de trailer gebeurt. Zoveel mensen zoveel wensen – door het grote aantal verschillen in trailers staan wij u graag te woord om u te helpen bij uw keuze. Bel ons eenvoudig via 015 – 21 25 111 en een van onze collega’s staat u graag te woord.

VZ107 paardentrailer achteruitrijcameraset met 1 camera – draadloos

Deze set biedt een robuuste draadloze achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dik. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren. U kunt ervoor kiezen de camera achterop te bevestigen als achteruitrijcamera of te plaatsen in de trailer. De zender wordt geplaatst naast de camera. De monitor en de ontvanger komen voorin de auto.

Meer informatie over VZ107 draadloos achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct eenVZ107 achteruitrij camerasysteem draadloos >>

VZ107 paardentrailer set met 2 camera’s – draadloos

Deze set biedt een compleet zicht in en achter de trailer. De set komt standaard met 2 draadloze camera’s die kunnen worden weergegeven op het 7″ kleuren beeldscherm.

Bestel direct de VZ107 set met extra achteruitrijcamera >>

Draadloos of bedraad?

Een bedraad systeem is altijd nog minder gevoelig voor storing van buitenaf. Indien u een kabel kan trekken raden we u daarom dit alternatief aan. Zeker voor paardenvrachtwagens adviseren we een bedraad systeem. Overweeg daarom ook onze bedrade alternatieven:

Meer informatie over VZ107W bedraad achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct een VZ107W bedraad camerasysteem draadloos >>