Paardentrailer camerasysteem

Met een camerasysteem in de paardentrailer kunt u tijdens het rijden de paarden in de gaten houden. Afhankelijk van het aantal paards-trailer zijn er meerdere camera’s te plaatsen. Ook een achteruitrijcamera op de paardentrailer voor het inparkeren en/of tijdens het rijden kan een zeer prettig hulpmiddel zijn. Onze robuuste en waterdichte camera’s zijn zeer geschikt voor in en op de trailer. Of de paarden nu veel condens veroorzaken, of dat er wordt gereden op hobbelige wegen; de camera geeft stabiel beeld. De camera voor hulp bij het achteruitrijden kan eventueel automatisch geactiveerd worden zodra de versnellingspook in de achteruit wordt gezet, maar handmatig schakelen is ook altijd mogelijk.

Achteruitrijcamera op de paarden vrachtwagen

Natuurlijk worden voor het vervoer van de paarden niet alleen trailers gebruikt maar is ook een paarden vrachtwagen een mogelijkheid. Ook hiervoor zijn onze camera’s evengoed uiteraard zeer geschikt. Ons advies is wel hier ‘gewoon’ voor de bekabelde variant te kiezen in verband met de makkelijke tot stand te brengen kabelverbinding.

Consumenten achteruitrijcamera’s

Met een paardentrailer camerasysteem kunt u er dus voor kiezen om binnen in de trailer een camera te plaatsen om uw paard in de gaten te houden. Tevens kunt u kiezen voor een systeem met twee camera’s zodat u kunt zien wat er in én achter de trailer gebeurt. Zoveel mensen zoveel wensen – door het grote aantal verschillen in trailers staan wij u graag te woord om u te helpen bij uw keuze. Bel ons eenvoudig via 015 – 21 25 111 en een van onze collega’s staat u graag te woord.

VZ107 paardentrailer achteruitrijcameraset met 1 camera – draadloos

Deze set biedt een robuuste draadloze achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dik. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren. U kunt ervoor kiezen de camera achterop te bevestigen als achteruitrijcamera of te plaatsen in de trailer. De zender wordt geplaatst naast de camera. De monitor en de ontvanger komen voorin de auto.

VZ107 draadloos achteruitrijcamera systeem >>

VZ107 paardentrailer set met 2 camera’s – draadloos

Deze set biedt een compleet zicht in en achter de trailer. De set komt standaard met 2 draadloze camera’s die kunnen worden weergegeven op het 7″ kleuren beeldscherm.

VZ107 set met extra achteruitrijcamera >>

Draadloos of bedraad?

Een bedraad systeem is altijd nog minder gevoelig voor storing van buitenaf. Indien u een kabel kan trekken raden we u daarom dit alternatief aan. Zeker voor paardenvrachtwagens adviseren we een bedraad systeem. Overweeg daarom ook onze bedrade alternatieven:

VZ107W bedraad achteruitrijcamera systeem >>