Camera- en radarsystemen voor de industrie

Voor grondverzet machines en industrie is een efficiënte en veilige werkomgeving van groot belang. De ISO5006 norm eist een goed zicht rondom de machine. Helaas wordt hier niet altijd aan voldaan. Een achteruitrijcamera grondverzet oplossing kan uitkomst bieden, de professionele camerasystemen van Van Zwitserland vergroten het zicht zodat er aan de norm wordt voldaan. Bovendien verkleint het de kans op ongevallen en schade. Met onze robuuste en schokbestendige achterzicht- en zijcamera’s heeft de bestuurder een goed zicht rondom het voertuig; zowel overdag als in het donker.

Radar

Naast camerasystemen heeft Van Zwitserland gepatenteerde proactieve puls radarsystemen in het assortiment. Deze geven een akoestisch en visueel signaal wanneer er zicht iets of iemand achter de machine bevindt. De schokbestendige radars opereren onder de zwaarste weersomstandigheden tot maar liefst 10 meter afstand.

Installatie en montage van camerasystemen voor industrie

Van Zwitserland heeft een professioneel inbouwteam met eigen erkende en gediplomeerde monteurs. Wij beschikken over verschillende landelijke inbouw-locaties en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van engineers dat op vrijwel iedere locatie kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen als geen ander dat stilstand geld kost. Daarom stellen we een gedetailleerd inbouwplan met u op.

Contact – Van Zwitserland helpt u veilig op weg.

Wij hebben de oplossing voor u! Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via het contactformulier of door eenvoudig te bellen met 015-21 25 111. Eén van onze adviseurs zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw machine de beste oplossing is.

Direct aanschaffen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de montage. Dan adviseren wij voor industriële toepassingen de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.