Camera oplossingen voor reinigingsvoertuigen

Veel stoppen, optrekken en langzaam rijden in stedelijke gebieden kenmerken het rijgedrag van overheidsdiensten – reinigingsvoertuigen zoals veegwagens en vuilniswagens. Goed overzicht is van groot belang in de mileu sector.

Veel reinigingsvoertuigen hebben last van slecht zicht door dode hoeken; achter de wagen bij achteruitrijden of aan de zijkant bij het afslaan. De drukker wordende stedelijke gebieden met bromfietsers, fietsers, paaltjes en andere objecten verergeren het probleem. Door de dichte voertuigen kan vaak de binnenspiegel niet gebruikt worden. Efficiënt, veilig en schoon werken; een achteruitrijcamera systeem met dode hoek camera van Van Zwitserland biedt een oplossing voor beide problemen.

Vuilniswagens

Binnen de mileusector speelt niet alleen de eigen verantwoordelijkheid een rol, de Europese veiligheidsstandaard NEN-EN1501 verplicht bijvoorbeeld vuilniswagens een achterzichtcamera. Van Zwitserland BV kan u adviseren over wettelijke eisen en zorg dragen voor de juiste producten.

Van Gansewinkel

Van Zwitserland BV heeft recent een groot project voor Van Ganzewinkel uitgevoerd. Ruim 80 vuilniswagens zijn voorzien van een achterzicht en dode hoek camera. In onze business case leest u meer.

Installatie en montage achteruitrij en dode hoek camera

Van Zwitserland heeft een professioneel inbouwteam met eigen erkende en gecertificeerde monteurs. Wij beschikken over verschillende landelijke inbouwlocaties en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van monteurs dat op vrijwel iedere locatie kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen als de beste dat stilstand geld kost. Daarom zoeken we met onze klanten naar de meest geschikte installatiedagen.

Contact

Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via het contactformulier of door te bellen. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw toepassing de beste oplossing is.

Direct aanschaffen achteruitrijcamerasysteem voor reinigingsvoertuigen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze specialisten en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de installatie. Dan adviseren wij de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.