Hulpverlening

Veilige hulpverlening met een achteruitrijcamera of compleet camerasysteem

Calamiteiten verlangen de beste werkcondities wanneer elke seconde telt. Een achteruitrijcamera zorgt voor goed zicht ter voorkoming van vertraging en schade aan eigen voertuigen en die van derden en is soms zelfs letterlijk van levensbelang.

Juiste hulpverlening is een combinatie van snelheid en vakmanschap. De techniek speelt hierin steeds vaker een bijzondere rol. Met van Zwitserland zichtsystemen zijn de moeilijke hoeken van de specialistische voertuigen van ambulance, brandweer of politie veel beter te zien. Situaties waarin schok –en vibratiebestendigheid van het grootste belang is, leveren de camera systemen van Van Zwitserland BV continue scherp beeld. In de nachtelijke uren zien de camera’s altijd meer dan het blote oog.

Evenementen en zicht – Van Zwitserland achteruitrijcamera

Een voertuig besturen in de menigte wanneer elke seconde telt. Niemand zal beweren dat het een makkelijke klus betreft. Achteruitrijcamera systemen zijn dé oplossing voor manoeuvreren in gebieden waar het belang van reactiesnelheid hoog is maar de ruimte schaars. Van Zwitserland BV, de partner voor een extra oog.

Carroseriebouwers

Al vele jaren werken wij nauw samen met verschillende carrosseriebouwers. Neem eenvoudig contact met ons op om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen. Referenties zijn vanzelfsprekend beschikbaar.

Installatie en montage achteruitrijcamera systeem

Van Zwitserland heeft een professioneel en toegewijd team met eigen erkende en gediplomeerde field engineers. Wij beschikken over verschillende landelijke inbouw-locaties en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van monteurs dat op vrijwel iedere locatie binnen de Benelux kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen dat stilstand geld kost. Daarom zoeken we met onze klanten naar de meest geschikte installatiedagen.

Achteruitrijcamera Hulpverlening

Contact

Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland BV door eenvoudig te bellen naar 015-21 25 111 of mail naar info@vanzwitserland.nl. Eén van onze collega’s zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw toepassing de beste oplossing is.

Direct aanschaffen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de inbouw. Dan adviseren wij u de VZ 207W Pro Achteruitrijdcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.