Camerasystemen voor transport en logistiek

Een achteruitrijcamera op de vrachtwagen of bestelbus zorgt voor meer zicht, meer veiligheid, minder schade, minder stilstand én het voldoen aan wettelijke eisen. Kort samengevat is dit wat zichtoplossingen kunnen betekenen voor uw sector. Drukker (stedelijk) verkeer creëert grotere veiligheidsrisico’s. Camerasystemen van Van Zwitserland zorgen voor een beter overzicht en een snellere, veiligere en efficiëntere operatie. Bovendien wordt er voldaan aan eventuele wettelijke eisen en voorschriften.

Van Zwitserland levert een scala aan achteruitrijcamera’s, dode hoek en frontzichtcamera’s voor dag én nacht. Voor vrijwel iedere vrachtwagen trekker-oplegger of bedrijfswagen is een geschikt systeem leverbaar. Door plaatsing van verschillende mogelijke afmetingen kleurenmonitoren kan de chauffeur in één oogopslag de situatie rondom het voertuig inschatten.

Vrachtwagen Achteruitrijcamera

Voor de vrachtwagen hebben wij verschillende oplossingen, veel gebruikt is natuurlijk de zichtoplossing voor achterop de oplegger waarmee beter zicht bij achteruitrijden en/of zicht op achteropkomend verkeer wordt gecreëerd. Daarnaast is ook de oplossing voor de dode hoek aan de rechter zijkant de meest gebruikte toepassing. Uiteraard zijn beide ook op 1 monitor te combineren, alle monitoren kunnen meerdere camera’s aansluiten. Eventueel kan ook het zicht van de zijspiegels worden ‘overgenomen’ door camera’s op de zijkanten van het voertuig door gebruik te maken van 2 zijcamera’s.

Bestelbus Achteruitrijcamera

Ook voor het kleinere transport, zoals bakwagens en bestelbussen hebben wij mooie oplossingen. Vooral de bestelbus achteruitrijcamera oplossingen in het derde remlicht zijn daarbij vaak een makkelijke toevoeging. Door alleen het remlicht te vervangen door een nieuw model met geïntegreerde camera creëer je makkelijk zicht achter het voertuig.

Installatie en montage achteruitrijcamera op bestelbus en vrachtwagen

Van Zwitserland BV heeft een professioneel inbouwteam met gediplomeerde en gecertificeerde field engineers. Wij beschikken over meerdere landelijke inbouwlocaties en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van monteurs dat op vrijwel iedere locatie in de Benelux kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen volledig dat stilstand geld kost. Daarom zoeken we met onze klanten naar de meest geschikte montage dagen. Meer informatie vind u bij Full Service.

Contact – Van Zwitserland helpt u veilig op weg

Wij hebben de oplossing voor u! Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via het contactformulier of door eenvoudig te bellen naar 015-2125111. Eén van onze collega’s zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw wagenpark de beste oplossing is.

Direct achteruitrij / dode hoek camera aanschaffen 

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de installatie. Dan adviseren wij voor gebruik op bestelbus en vrachtwagen de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.