Advies

Deskundig advies over mogelijkheden en onmogelijkheden. Door onze kennis van de nieuwste technologieën en de meest recente wetgeving trachten wij niet enkel leverancier te zijn, maar volwaardig partner waarbij wij meedenken aan oplossingen en toepassingen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in zowel de recreatieve, automotive en agrarische sector. Wij begrijpen de verhoudingen en verschillen tussen de praktijk en theorie als geen ander en kunnen meedenken aan toepassingen op ieder niveau.

Wij worden regelmatig in mobiliteitsprojecten ingehuurd om te adviseren over een palet van maatregelen voor bijvoorbeeld het stimuleren van schadereductie of het vergroten van veiligheid. Tevens maken wij analyses van de mogelijke (wettelijke) gevolgen die aanwezige voertuigveiligheidssystemen met zich meebrengen en adviseren over de te nemen acties. Hier worden ook ergonomische wensen, voorschriften en (wettelijke) eisen in meegenomen.

Breed inzetbaar

Onze advieswerkzaamheden beperken zich niet alleen tot de wagenparkbezitter, maar worden ook ingezet bij carrosserie- of machinebouwers en dealerbedrijven.

Contact

Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons via 015-2125111 of via info@vanzwitserland.nl.