Achteruitrijcamera systemen voor landbouw voertuigen en de agrarische sector

Getrokken en zelf rijdende landbouwvoertuigen zoals rooiers, spuitmachines en zaaiers worden groter en geavanceerder. Een achteruitrijcamera landbouw oplossing voor goed zicht rondom de machine is van groot belang voor een veilige en efficiënte operatie.
Van Zwitserland levert al jaren (custom-made) zichtoplossingen voor de landbouwmechanisatie. Voor de zware omstandigheden in de agrarische sector leveren we schokbestendige, verwarmde camera’s, zodat uw systeem altijd functioneert. Robuuste bekabeling en kwalitatieve lcd-monitoren maken het compleet. Daarom is Van Zwitserland hét adres voor robuuste systemen voor het nauwkeurig monitoren van de operatie.

Achteruitrijcamera tractor

Onze systemen zijn uiteraard uitstekend toe te passen op zelfrijders maar kunnen ook pima op getrokken voertuigen worden gebruikt. Voor een achteruitrijcamera tractor en aanhanger oplossing is de doorvoer vaak het knelpunt. Dit is met onze uitstekende trailer kabel oplossingen of draadloze zenders goed op te lossen. Onze camera systemen zijn dus ook uitstekend toe te passen bij getrokken oplossingen.

Referenties

Wij werken samen met meerdere grote machinebouwers in binnen -en buitenland. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Installatie en montage van camerasystemen bij landbouwmechanisatie.

Van Zwitserland heeft een professioneel inbouwteam met eigen erkende en gecertificeerde monteurs. Wij beschikken over verschillende landelijke inbouwlocaties en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van field engineers dat op vrijwel iedere locatie kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen als de beste dat stilstand geld kost. Daarom zoeken we met onze klanten naar de meest geschikte installatiedagen.

Contact

Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via het contactformulier of door eenvoudig te bellen met +31 (0)15 – 21 25 111. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw machine de beste oplossing is.

Direct aanschaffen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de installatie. Dan adviseren wij u de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.