Camera oplossingen voor de OV sector

camera oplossing bus

Of het nu gaat om een achteruitrijcamera voor op de bus of een camera voor in de bus, tram, metro, trein of zelfs een veerboot, het openbaar vervoer vraagt vaak om een andere aanpak met betrekking tot camerasystemen dan voertuigen in andere sectoren. Naast dat goed zicht buiten het voertuig natuurlijk evenals bij andere voertuigen belangrijk blijft, onderscheid het OV zich daarnaast in het belang van zicht op de passagiers.

camera binnenin bus

Hierbij is het tevens belangrijk dat deze beelden langdurig kunnen worden opgeslagen en vaak ook extern real time toegankelijk zijn. Van Zwitserland levert voor dit doel verschillende op maat gemaakte recording oplossingen waarbij met al deze wensen rekening gehouden wordt.

Onafhankelijk van de grote en mogelijke complexiteit van uw probleem zijn wij in staat een oplossing op maat aan te bieden. Voor een bus met slechts enkele camera’s die alleen dienen ter ondersteuning van de chauffeur of bijvoorbeeld slechts sporadisch bij calamiteiten uitgelezen moeten kunnen worden. Maar ook bij trams of metro’s waarbij de beelden continue real time extern moeten kunnen worden gemonitord. Afhankelijk van de wensen helpen wij altijd graag bij het samenstellen van een systeem op maat.

Installatie en montage van de systemen

Van Zwitserland beschikt ook over een team van eigen gecertificeerde monteurs die indien gewenst ook de installatie voor u uit handen kunnen nemen. Hiervoor beschikken wij door het land over verschillende inbouwlocaties of kunnen onze field engineers de inbouw op vrijwel iedere door u gekozen locatie uitvoeren. Flexibiliteit en kwaliteit zijn onze kernbegrippen, wij zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing omdat wij begrijpen dat u stilstand zoveel mogelijk wilt vermijden.

Contact

Wilt u kijken wat er mogelijk is voor uw voertuig of wagenpark? Wij helpen u graag bij het samenstelling van de meest geschikte oplossing(en), neemt u hiervoor contact op via het contactformulier op onze site of telefonisch via +31 (0)15 – 21 25 111.

Direct aanschaffen

Geen behoefte aan een advies omdat u al precies op de hoogte bent van de mogelijkheden en zelf de kennis en mankracht in huis hebt voor de installatie?  Direct bestellen kan eventueel hier.