Kies voor een achteruitrijcamera en dode hoek camera voor uw camper!

Met een camper achteruitrijcamera van van Zwitserland vergroot je de veiligheid in het verkeer en verklein je de kans op schade. Bovendien is het gewoon simpel prettiger rijden. Veel mensen ervaren het invoegen, inhalen, achteruit rijden of parkeren soms als enorm lastig. Al sinds 2005 is Van Zwitserland de absolute nummer 1 in Nederland en België als het om achteruitrijcamerasystemen voor camperberijders gaat.  Wij leveren een breed scala aan zichtoplossingen en achteruitrijcamera systemen, specifiek voor installatie op campers en kampeerbussen. Schadevrij op vakantie en veilig op de weg zijn de belangrijkste redenen voor onze klanten om te kiezen voor een achteruitrijcamerasysteem als reisgenoot.

Camperbedrijven en installateurs van camerasystemen

Rust uw campers uit met één van onze achteruitrijcamerasystemen en biedt uw klanten maximale veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor in uw recreatievoertuigen. Bel gerust eenvoudig naar 015 -21 25 111 voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op via het contactformulier.

Consumenten achteruitrijcamera’s voor camper

Vergroot de veiligheid voor uzelf en omstanders met één van deze camerasystemen:

VZ107W camper camerasysteem bedraad – het meest verkochte systeem in Nederland

Standaard adviseren wij dit kwalitatieve achteruitrijcamerasysteem. Het systeem biedt een robuuste achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dun. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren en mogelijk uit te breiden met een tweede camera om ook de dode hoek in de gaten te houden.

Meer informatie over VZ107W bedraad camper achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct een VZ107W achteruitrij camerasysteem bedraad voor camper>>

VZ107 camerasysteem campers draadloos

Indien u in het bezit bent van een “kleinere” kampeerauto (tot ongeveer 5,5 meter) en niet graag een systeem bedraad inbouwt is ons draadloze systeem, de VZ 107, een geschikte oplossing voor u.

Meer informatie over VZ107 draadloos camper achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct VZ107 achteruitrij camerasysteem draadloos >>

VZ207W Professioneel achteruitrijcamerasysteem

Indien u graag het beste van het beste wilt kunt u kiezen voor onze PRO-lijn. Dit systeem wordt gebruikt in de logistieke en transportwereld maar is ook uitstekend geschikt is voor uw camper. De VZ 207W Pro is van een zeer hoge kwaliteit, heeft 15 meter nachtzicht, functioneert van 12-32V en er kunnen tot drie camera’s met audio ontvangst op aangesloten worden.

Meer informatie over VZ207W Pro achteruitrijcamerasysteem >>

Bestel direct een VZ207W Pro achteruitrijcamerasysteem >>