Kies de juiste achteruitrijcamera voor de camper

Met een camper achteruitrijcamera van van Zwitserland vergroot je de veiligheid in het verkeer en verklein je de kans op schade. Bovendien is het gewoon simpel prettiger rijden. Veel mensen ervaren het invoegen, inhalen, achteruit rijden of parkeren soms als enorm lastig. Al sinds 2005 is Van Zwitserland de absolute nummer 1 in Nederland en België als het om achteruitrijcamerasystemen voor camperberijders gaat.  Wij leveren een breed scala aan zichtoplossingen en achteruitrijcamera systemen, specifiek voor installatie op campers en kampeerbussen. Schadevrij op vakantie en veilig op de weg zijn de belangrijkste redenen voor onze klanten om te kiezen voor een achteruitrijcamerasysteem als reisgenoot.

Dubbele achteruitrijcamera camper

De meeste camera’s worden op campers gebruikt voor het creëren van zicht achter de camper bij achteruitrijden en tevens ter vervanging van de binnenspiegel. Om optimaal beide functies te kunnen bedienen is één cameralens eigenlijk onvoldoende, wij adviseren hiervoor gebruik te maken van onze dubbele achteruitrijcamera oplossing die ideaal geschikt is om op de camper beide functies te combineren. Wanneer u deze combineert met één van onze monitoren regelt u het systeem makkelijk zo in dat u tijdens het rijden zicht naar achter heeft en dat hij bij achteruitrijden automatisch overschakelt naar de lens die op uw achterbumper gericht staat.

Dode hoek en zijspiegel oplossing

Naast zicht achter de camper kan ook een camera systeem worden gebruikt om de dode hoek bij het afslaan beter in beeld te brengen of om de functie van de zijspiegels over te nemen. Wanneer u kiest voor een quad systeem met zijcamera’s kunt u de beide zijkanten van het voertuig bijvoorbeeld mooi centraal in een beeld brengen.

Achteruitrijcamera fiat ducato camper of andere bestelbus opbouw

Naast onze standaard universele oplossingen hebben wij voor veel campers ook speciale oplossingen die een camera toevoegen aan het remlicht. Een mooie oplossing om makkelijk (zelf) een camera te monteren! Veel campers zijn opgebouwd op basis van een fiat ducato of andere bestelbus carrosserie waarbij één standaard model remlicht wordt gebruikt. Door dit remlicht te vervangen door één van onze speciale remlicht model achteruitrijcamera’s, voeg je zonder te hoeven boren makkelijk (zelf) een camera toe. Voordeel hiervan is ook dat de kabel gelijk binnen ligt!

Draadloze achteruitrijcamera camper

Ook voor campers is er regelmatig vraag naar draadloze systemen, dankzij onze professionele draadloze zendsystemen vindt u hierin bij ons ook altijd een systeem van de hoogste kwaliteit. Wel is het zo dat wij vanwege de toch niet te overtreffen betrouwbaarheid van een bekabelde verbinding, en de hogere kosten van draadloos, te kiezen voor bekabeling. Indien u echter de voorkeur geeft aan draadloos dan vindt u hier onze betrouwbare draadloze systemen.

Camperbedrijven en installateurs van camerasystemen

Rust uw campers uit met één van onze achteruitrijcamerasystemen en biedt uw klanten maximale veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor in uw recreatievoertuigen. Bel gerust eenvoudig naar 015 -21 25 111 voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op via het contactformulier.

Consumenten achteruitrijcamera’s voor camper

Heeft u geen advies nodig dan vindt u hier al camera systemen, losse monitoren en camera’s, of bekijk hieronder onze drie meest populaire systemen voor de camper:

VZ107W camper camerasysteem bedraad – het meest verkochte systeem in Nederland

Standaard adviseren wij dit kwalitatieve achteruitrijcamerasysteem. Het systeem biedt een robuuste achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dun. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren en mogelijk uit te breiden met een tweede camera om ook de dode hoek in de gaten te houden.

VZ107W bedraad camper achteruitrijcamera systeem >>

VZ107 camerasysteem campers draadloos

Indien u niet graag een systeem bedraad inbouwt is ons draadloze systeem, de VZ 107, een geschikte oplossing voor u.

VZ107 draadloos camper achteruitrijcamera systeem >>

VZ207W Professioneel achteruitrijcamerasysteem

Indien u graag het beste van het beste wilt kunt u kiezen voor onze PRO-lijn. Dit systeem wordt gebruikt in de logistieke en transportwereld maar is ook uitstekend geschikt is voor uw camper. De VZ 207W Pro is van een zeer hoge kwaliteit, heeft 15 meter nachtzicht, functioneert van 12-32V en er kunnen tot drie camera’s met audio ontvangst op aangesloten worden.

VZ207W Pro achteruitrijcamerasysteem >>