Camera systemen voor militaire voertuigen

Militaire toepassing camerasystemen achterzijde dode hoekMilitaire voertuigen opereren in de zwaarste omstandigheden en verlangen de beste werkcondities. Een goed zicht verbetert de efficiëntie en voorkomt schade.

Met van Zwitserland camerasystemen zijn de moeilijke hoeken van militaire voertuigen veel beter te zien. Situaties waarin schok- en vibratiebestendigheid van het grootste belang is, leveren de camera systemen van Van Zwitserland BV continue scherp beeld. In de nachtelijke uren zien de camera’s altijd meer dan het blote oog.

Explosieveilige camera

Naast de normale robuuste en kwalitatieve camera’s heeft Van Zwitserland BV een roestvrij stalen explosie veilige camera in het product gamma. De camera is voorzien van een Sony CCD lens, IP69K waterdicht en is goedgekeurd in de exD IIC T6 klasse en daarmee ook geschikt voor (petro)chemisch vervoer. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze specialisten.

Monteren en inbouwen camerasystemen

Van Zwitserland BV heeft een toegewijd en professioneel team van erkende en gecertificeerde field engineers. Wij beschikken over meerdere inbouwlocaties in de Benelux en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van monteurs dat op bijna iedere locatie kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen goed dat stilstand geld kost. Daarom zoeken we met onze klanten naar de meest geschikte installatiedagen en stellen een inbouwplan op.

Contact

Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via de mail of door te bellen, onze contact gegevens vindt u hier. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw toepassing de beste oplossing is.

Direct aanschaffen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze adviseurs en/of heeft u zelf de (technische) kennis en mankracht in huis voor de installatie van camerasystemen? Dan adviseren wij u de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.