EN

/

NL

Caravan

Caravan

Caravan achteruitrijcamera

Voorzie uw caravan van een achteruitrijcamera

Inhalen, achteruit rijden, parkeren of het invoegen op de snelweg…het zal herkenbaar zijn voor diegene die veel met een caravan op pad is. Van Zwitserland BV heeft voor veel van deze zaken een mooie oplossing. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor het gebruik op caravans. Met een camerasysteem vergroot u het rijdgenot en de veiligheid en verkleint u de kans op schade. Steeds meer mensen kiezen voor een camerasysteem op de caravan. De draadloze techniek is tegenwoordig digitaal dus storingen behoren definitief tot het verleden.

 

Camerasystemen voor caravanbedrijven en installateurs

Rust uw caravans uit met één van onze achteruitrijcamerasystemen en biedt uw klanten maximale veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor in uw recreatievoertuigen. Bel gerust voor een vrijblijvend advies naar 015 – 21 25 111 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

VZ107 draadloos camerasysteem voor caravan

Standaard adviseren wij dit draadloze kwaliteitssysteem. Het biedt een robuuste draadloze achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dik. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren en mogelijk uit te breiden met een tweede camera om ook de dode hoek in de gaten te houden. De camera wordt achterop de caravan geplaatst en gekoppeld aan een zender, de voeding komt van het achterlicht. Voor in de auto wordt de monitor samen met de ontvanger geplaatst.

Meer informatie over VZ107 draadloos achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct een VZ107 achteruitrij camerasysteem draadloos >>

 

VZ107W achteruitrijcamera systeem voor caravan- bedraad alternatief

Een bedraad systeem blijft, ondanks de verbeterde digitale draadloze techniek, altijd nog de beste verbinding geven. Indien u een kabel kan trekken door de auto adviseren we u daarom dit alternatief aan. Dit systeem bestaat uit de VZ107W set inclusief een 7-polige kabel.
Meer informatie over het VZ107W bedrade achteruitrijcamerasysteem >>
Bestel direct een VZ107W achteruitrij camerasysteem bedraad >>

Camera's

Monitoren

Complete sets

Overige producten