Een achteruitrijcamera op de caravan voor inhalen, achteruitrijden of parkeren of een zijcamera voor het invoegen op de snelweg. Een camera maakt het manoeuvreren met de Caravan een stuk overzichtelijker. Van Zwitserland BV heeft hiervoor verschillende mooie oplossingen. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor het gebruik op caravans. Met een camerasysteem vergroot u het rijgenot en de veiligheid en verkleint u de kans op ongelukken en schade. Steeds meer mensen kiezen voor een camerasysteem op de caravan. Doordat de draadloze techniek tegenwoordig digitaal is behoren storingen definitief tot het verleden.

Achteruitrijcamera op de caravan

De meest gevraagde en gebruikte oplossing voor de caravan is een camera voor zicht achter de caravan bij het achteruitrijden, gebruik van de juiste camera maakt achteruitrijden een stuk makkelijker. Let er bij deze camera dus op dat deze naar beneden gericht staat om goed achter de caravan te kijken. Wilt u dus ook tijdens het rijden beter zicht ter vervanging van de binnenspiegel dan adviseren wij een dubbele camera te kiezen waarbij één lens op de achterkant van de caravan gericht is en de tweede lens op het achteropkomend verkeer.

Extra camera mogelijkheden op de caravan

Naast zicht achter de caravan kan het ook wenselijk zijn extra zicht naast de caravan te creëren. Met één of twee goed geplaatste zijcamera(‘s) heeft u ook goed zicht op de zijkant(en) van de caravan. Hiermee ziet u wat er naast u zit bij het inhalen of wanneer u wordt ingehaald.

Camerasystemen voor caravanbedrijven en installateurs

Rust uw caravans uit met één van onze achteruitrijcamerasystemen en biedt uw klanten maximale veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor in uw recreatievoertuigen. Bel gerust voor een vrijblijvend advies naar 015 – 21 25 111 of neem contact met ons op via het contactformulier.

VZ107 draadloos camerasysteem voor caravan

Standaard adviseren wij dit draadloze kwaliteitssysteem. Dit systeem biedt een robuuste draadloze achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dik. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren en mogelijk uit te breiden met een tweede camera(lens). De camera wordt achterop de caravan geplaatst en gekoppeld aan een zender, de voeding komt van het achterlicht. Voor in de auto wordt de monitor samen met de ontvanger geplaatst.

VZ107 draadloos achteruitrijcamera systeem >>

VZ107W achteruitrijcamera systeem voor caravan- bedraad alternatief

Een bedraad systeem blijft, ondanks de verbeterde digitale draadloze techniek, altijd nog de beste verbinding geven. Indien u een kabel kan trekken door de auto adviseren we u daarom dit alternatief aan. Dit systeem bestaat uit de VZ107W set inclusief een 7-polige kabel.

VZ107W bedrade achteruitrijcamerasysteem >>

VZ207W Professioneel achteruitrijcamerasysteem

Indien u liever een professioneel systeem gebruikt voor uw caravan dan kan dat natuurlijk ook, de systemen die wij veel leveren in de logistiek en transportwereld zijn ook voor de Caravan zeer geschikt. De VZ 207W Pro is een uitstekend systeem met onder andere 15 meter nachtzicht, 3 camera aansluitingen, audio doorgifte en extra instellingsmogelijkheden. Deze is ook zowel bekabeld als draadloos leverbaar.

Bekabeld: VZ207W Pro achteruitrijcamerasysteem >>
Draadloos: VZ207W Pro draadloos achteruitrijcamerasysteem >>