Camera's voor op de Boot

Van Zwitserland BV biedt camera systemen voor de recreatie- én beroepsvaart. Rondom het vaartuig zijn meerdere plekken waar u soms wat meer wilt zien dan nu het geval is. Ook steeds meer mensen op het water zien graag grotere schepen op de monitor vóórdat deze ineens vlak achter het vaartuig verschijnt. Plaats bijvoorbeeld een achteruitkijkcamera op de boot om verkeer van achter goed in beeld te brengen. Ook op het dek, voor beter zicht in de sluizen of bijvoorbeeld in de machinekamer kan een camera systeem uitkomst bieden. Onze robuuste kleurencamera’s zijn overal te monteren en eenvoudig te plaatsen. Met een camerasysteem van Van Zwitserland kunt u veilig het water op, een sluis door, of aanmeren in de haven.

Camerasystemen voor vlootbeheerders en installateurs

Zorg voor maximale veiligheid op uw vloot of op de boot van uw klanten en rust deze uit met één van onze camerasystemen. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor uw op boot. Bel gerust voor een vrijblijvend advies naar 015 – 21 25 111 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Consumenten camerasystemen

Vergroot de veiligheid op het water en verminder schade aan de boot met ons camerasysteem voor maritiem gebruik:

VZ207W camera systeem

Met dit hoogwaardige video camera systeem van Van Zwitserland BV kiest u voor een kwalitatief en robuust systeem dat uitermate geschikt is voor elk vaartuig. U kunt nu gemakkelijk en met een gerust gevoel een sluis doorvaren of aanmeren. Met de drukte op de binnenvaart zult u minder hinder ondervinden.

Op het platte 7’’ LCD kleuren beeldscherm ziet u haarscherp precies wat er rondom en achter uw vaartuig gebeurt. U kunt nu makkelijker over het water en in havens manoeuvreren. De veiligheid van u en anderen rondom u wordt hiermee aanzienlijk vergroot. De kans op een eventuele schade wordt aanzienlijk minder. Vanzelfsprekend hoeft u nu niet meer uit de stuurhut om een goed zicht te hebben. Het comfort neemt bovendien ook toe en zult nog meer plezier in het varen beleven.

VZ207W Pro achteruitrijcamerasysteem >>

Weerbestendige systemen

Uiteraard zijn onze hoogwaardige systemen zo ontwikkeld dat naast een scherp beeld de levensduur uw verwachtingen overtreft. De camera’s zijn IP69 waterdicht en schokbestendig. De monitor is robuust en extra afgesloten voor vochtige omstandigheden. De bekabeling is uitgevoerd met een schroefaansluiting. De lenshoek van de camera is maar liefst 120 graden en heeft een regen/zonneklep. De camera heeft bovendien nachtzicht tot 15 meter zodat u bij donkere of minder verlichte situaties nog altijd een goed overzicht heeft op het water.

Bij elk systeem en camera wordt standaard 20 meter waterdichte kabel geleverd. Mocht u langere kabels nodig hebben is dit altijd mogelijk. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en is geschikt voor elk vaartuig, van recreatievaart tot beroepsvaart.