Van Zwitserland

Van Zwitserland BV is dé specialist op het gebied van voertuigveiligheid.

Van Zwitserland BV is dé specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor het camperbedrijf, de wagenparkbeheerder, machinebouwer of de carrosseriebouwer.

We produceren en leveren achteruitrijcamera systemen en een breed scala van andere voertuigveiligheidsproducten. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we ons ten doel gesteld de nieuwste en beste producten te ontwikkelen en produceren.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een aanpak ontwikkeld waarbij we ons richten op het bieden van advies op maat, volledige service en custom design.

Missie

Het leveren van kwalitatieve producten en een snelle en efficiënte service tegen een eerlijke prijs. Van Zwitserland wilt hierop uitblinken. Elk jaar, elke maand en elke dag opnieuw.

Visie

Betrokkenheid en directe ondersteuning zijn kernpunten van de aanpak van Van Zwitserland. De klant is niet gewoon een klant, maar een échte partner waarmee we succesvol willen zijn.

Onze kwaliteitsproducten

Onze producten worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Om dit te garanderen is het beste kwaliteitsmanagementsysteem in de auto-industrie geïmplementeerd: ISO/TS 164949:2009. Bovendien is het ISO9001:2008 certificaat behaald. ISO 9001 stelt de productie in staat  continue te werken aan verbetering van de kwaliteit van de producten en de werkprocessen.

We volgen de technische ontwikkelingen op de voet en zijn hierdoor in staat onze prestaties naar onze partners keer op keer te overtreffen.

Brochure

Download onze brochure voor meer informatie.

Download catalogus