Achteruitrijcamera’s voor passagiersvervoer met bussen

Achteruitrijcamera’s worden vaak geassocieerd met zware industriële en commerciële toepassingen, met name voor vrachtwagens, bakwagens, graafmachines, de landbouwmechanisatie en zware vrachtwagens. Deze oorspronkelijke focus op deze industrieën is te begrijpen door de hogere kans op ongelukken op werkterreinen en de commerciële impact die het heeft op de operatie. Volgens een onderzoek in Australië zijn werk gerelateerde ongevallen goed voor 33 procent van alle totale arbeidsongevallen. De commerciële impact van verkeers- en arbeidsongevallen is groot en vergeet niet het persoonlijk leed wat er soms achter hangt. Deze ongelukken moeten worden voorkomen veiligheidstechnologieën, inclusief achteruitrijcamera’s. Het zijn echte niet alleen deze (zware) industrieën waar camera’s nodig zijn maar ook zeker het recreatieve vervoer en passagiersvervoer zoals bussen hebben een enorm belang bij extra zicht. De camera’s zijn een extra paar ogen en waarborgen de veiligheid van de weg, van de betrokken passagiers en voetgangers.

 

Camera systemen voor minibussen, bussen en touringcarsachteruitrijcamera oplossing minibus bus touringcar

 

Of het nu gaat om een ​​achteruitkijkcamera of een achteruitrijcamera set, de installatie van product zorgt voor een sterk verbeterd zicht aan de achterkant van de bus. De monitor in de cabine registreert de bewegingen aan de achterkant, optioneel alleen actief als de bestuurder de achteruitversnelling inschakelt. Overigens leveren wij ook nog een scala aan radar systemen die tot maar liefst 10 meter achter de bus kunnen waarnemen. Afhankelijk van het soort achteruitrijcamera dat geïnstalleerd wordt, wordt het achteruitrijcamera systeem geleverd met een mobiele digitale videorecorder (DVR) die de achteruitrijd activiteiten op en naast de weg kan opnemen. Afhankelijk van de instellingen kan dit handmatig of continu worden geregistreerd. Extra toezicht wat wordt opgenomen wordt door velen gezien (verzekeringsmaatschappijen/justitie/andere overheden) als een enorm voordeel voor bewijsvoering achteraf bij vervelende incidenten.

 

Van Zwitserland BV, een Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in Delft, staat ​​bekend om de hoge kwaliteit systemen, waardoor het in de zwaarste omgevingen en weersomstandigheden kan functioneren. Zelfs bij een operatie van 24/7, kunnen chauffeurs altijd dezelfde prestaties verwachten. De camera’s zijn volledig waterdicht en voorzien van infrarood verlichting voor superieur zicht in het donker.

 

Samenvattend, het installeren van een achteruitrijcamerasysteem voor passagiers bussen zorgt voor meer veiligheid trustpharmacie.fr. Als eigenaar en bestuurder van dit soort voertuigen moet veiligheid altijd op nummer  een staan. Voor omstanders en vanzelfsprekend de passagiers zelf. De systemen van Van Zwitserland kunnen hierbij helpen. Neem contact op met een van onze adviseurs indien u vragen heeft.