De veelzijdig inzetbare balcamera

Een balcamera biedt uitkomst

Met een modern achteruitrijcamera systeem kan de kans op ongelukken bij lastige manouvres zoals achteruit inparkeren aanzienlijk worden verminderd. Daarvoor heeft u natuurlijk wel het juiste camera systeem nodig waarbij de camera’s ook op de juiste posities worden geplaatst. Echter, het plaatsen van de achteruitrijcamera op de juiste positie is niet altijd even makkelijk.

Vaak is de ruimte beperkt. Een balcamera biedt dan uitkomst. Dankzij de robuuste behuizing (IP68) en het handzame formaat is deze camera bijna overal op uw voertuig inzetbaar.
Doordat de compacte balcamera is uitgerust met een grote kijkhoek heeft u altijd goed zicht, waar u de camera ook plaatst. Daarbij is de bal van de camera ook nog eens draaibaar in de behuizing gemonteerd zodat u de lens kunt richten.

Balcamera met grote lenshoek

Een grote lenshoek is vooral handig bij zijzicht of frontzicht toepassingen waar goed zicht noodzakelijk op objecten op relatieve korte afstand en een groot zichtveld een absolute must is. Uiteraard kunt u de balcamera ook gewoon als achteruitrij camera inzetten.

Door de subtiele vormgeving kunt u deze camera ook in het zicht plaatsen. Het is geen grote, ontsierende, in het oog springende camera.  Deze compacte camera is waterdicht, heeft een lenshoek van 120°, een zonneklep en maar liefst 6-8 meter nachtzicht. De balcamera is geschikt voor alle VZ monitoren.