Citroën Jumper remlicht camera

Op verzoek van vele Citroën Jumper bestuurders heeft Van Zwitserland BV een speciale Citroën Jumper remlicht camera ontwikkeld. Deze Citroën Jumper remlicht camera is bedoeld om geïnstalleerd te worden op de plaats van het huidige derde remlicht. Hierdoor wordt het installeren van een achteruitrijcamera een stuk eenvoudiger en blijft uw Citroën Jumper er een stuk strakker uitzien. U hoeft geen extra element toe te voegen aan de achterkant van uw bestelwagen maar u heeft toch de beschikking over een achteruitrijcamera.

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is een handig hulpmiddel voor bestuurders om tijdens het achteruitrijden te zien wat er zich achter het voertuig afspeelt. Als professionele bestuurder die dag in dag uit met een grote bestelbus aan het drukke stadsverkeer deel neemt kun je eigenlijk niet meer zonder achteruitrijcamera. Het rijden met een grote bestelbus als de Citroën Jumper zonder binnenspiegel en zonder achteruitrijcamera is in dit geval haast onverantwoord.

Maar ook als u wel over een binnenspiegel beschikt is een achteruitrijcamera een bijna noodzakelijke aanvulling. Een groot voordeel ten opzichte van een binnenspiegel is dat de achteruitrijcamera de volledige dode hoek achter het voertuig weergeeft. Met alleen een binnenspiegel is het blikveld toch vaak beperkt. Het rijden met een achteruitrijcamera is niet alleen veiliger voor de bestuurder en de overige deelnemers van het verkeer (en dan met name de zwakkere verkeersdeelnemers als voetgangers en fietsers). Het is ook nog eens een stuk prettiger en efficiënter werken. De bestuurder kan situaties een stuk sneller en beter inschatten en hoeft de cabine niet meer te verlaten om een beter overzicht te krijgen.
Het scheelt ook aanzienlijk in het aantal gereden schades, waardoor de investering in een goede zichtoplossing vaak snel wordt terug verdiend.

Citroën Jumper remlicht camera

De Citroën Jumper remlicht camera beschikt over een kijkhoek van maar liefst 170 graden, dankzij deze grote kijkhoek is iedere situatie direct overzichtelijk en is de bestuurder direct op de hoogte van de situatie achter het voertuig. Dankzij de IP68 waterdichtheid graad is deze remlicht camera bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Het derde remlicht is bij de camera inbegrepen.