Fiat Ducato remlicht camera

Van Zwitserland BV heeft een Fiat Ducato remlicht camera op de markt gebracht. Zoals de naam al suggereert is deze camera speciaal  ontwikkeld voor de Fiat Ducato bestelwagen. Vaak laat het zicht naar achteren in een Fiat Ducato te wensen over en dat is met name een probleem wanneer u veel in stedelijk gebied rijdt. U moet vaak keren of achteruitrijden in krappe en onoverzichtelijke situaties. Deze manouvres zijn al lastig genoeg met een grote bestelbus op plaatsen met weinig ruimte, laat staan als door slecht zicht naar achteren de situatie ook nog eens onoverzichtelijk is.  Dit probleem is eenvoudig op te lossen door het installeren van een Fiat Ducato remlicht camera.

Fiat Ducato remlicht camera

Deze Fiat Ducato remlicht camera is helemaal afgestemd op de specifieke behoeften van de Fiat Ducato bestuurder. De kijkrichting, de lenshoek en de positie van de camera zijn door Van Zwitserland BV zo ontwikkeld dat de bestuurder optimaal zicht op wat er zich achter de Fiat Ducato bevindt. Waarbij de trekhaak en een eventuele treeplank ook altijd goed in beeld komen.

Derde remlicht camera

Deze camera is geïntegreerd in het derde remlicht. U kunt het bestaande derde remlicht eenvoudig vervangen voor dit remlicht met camera. De plaats van het derde remlicht is de ideale plaats voor een achteruitrijcamera, vanaf deze positie is namelijk de trekhaak nog goed te zien, maar ook wat er zich enkele meters achter de Fiat Ducato bevind. Een camera die geïntegreerd is in het remlicht heeft vele voordelen, zo hoeft u geen extra camera te monteren, uw Fiat Ducato oogt een stuk strakker uit zonder een uitstekende camera op het dak. U hoeft ook niet in het dak van uw Fiat Ducato te boren.