Achteruitrijcamera Ford Transit

Ford Transit Camera

De Ford Transit, de bestel auto van het jaar 2014,  is een prettige en comfortabele bestelauto. Dit komt met name door zijn zuinige brandstofverbruik en de grote laadruimte. Maar een bijkomend nadeel van die grote laadruimte is dat het zicht naar achteren te wensen over laat. Als u regelmatig met uw Ford Transit in een stedelijke omgeving werkt kunt u hiervan hinder ondervinden. Door het gemis van een binnenspiegel, de grote dode hoek en het formaat van het voertuig zijn een paaltje of nog erger, fietsers of spelende kinderen zo over het hoofd gezien. Met alle gevolgen van dien.

Dit euvel is gelukkig makkelijk te verhelpen door het installeren van een achteruitrijcamera. Niet alleen komt het de veiligheid van de bestuurder en andere weggebruikers ten goede, het scheelt ook erg in schade aan het voertuig. Ook wordt het comfort van de bestuurder erg vergroot. Met een achteruitrijcamera kan de bestuurder van de Ford Transit een stuk sneller en comfortabeler werken. De bestuurder is niet afhankelijk van aanwijzingen van anderen bij inparkeren in onoverzichtelijke situaties en hoeft ook niet het voertuig uit om een goed overzicht van de situatie te krijgen.

Remlicht camera

Van Zwitserland BV heeft een speciale Ford Transit camera ontwikkeld. De achteruitrijcamera is hierbij geïntegreerd in het derde remlicht. Deze Ford Transit camera is helemaal afgestemd op de behoeften van de Ford Transit bestuurder. De kijkrichting en de lenshoek van de camera zijn door Van Zwitserland BV zo ontwikkeld dat de bestuurder van de Ford Transit altijd optimaal zicht heeft. Waarbij de bumpers, treeplank en uitaard ook de trekhaak goed in beeld komen.

U kunt het huidige derde remlicht eenvoudig vervangen voor deze remlichtcamera. Het derde remlicht is de ideale plaats voor een achteruitrijcamera, vanaf de positie van het derde remlicht zijn de trekhaak en de bumpers goed te zien, maar is ook de situatie op enige afstand achter de Ford Transit zichtbaar.

Een bijkomend voordeel is dat u geen extra camera hoeft te monteren. Uw Ford Transit ziet er strakker uit zonder een extra camera op het dak en u kunt een remlichtcamera er niet af rijden.

De Van Zwitserland BV Ford Transit camera  is geschikt voor het laatste model (2014 – 2015) Ford Transit.