Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter

Speciale Mercedes-Benz Sprinter achteruitrijcamera

Van Zwitserland BV introduceert de Mercedes-Benz Sprinter remlicht camera, zoals de naam al suggereert een remlicht camera die speciaal is ontwikkeld voor de Mercedes-Benz Sprinter bestelwagens.

Het ontbreken van een achteruitkijkspiegel kan een probleem opleveren bij manoeuvreses als parallel parkeren, achteruit inparkeren of keren in smalle straatjes. Een gebruik aan goed zicht naar achteren is iets waar veel bestuurders van de Mercedes-Benz Sprinter tegen aan lopen. Aangezien het zicht direct achter de Mercedes-Benz Sprinter door de flinke laadruimte meestal flink beperkt wordt. Vaak wordt een Mercedes-Benz Sprinter hierom voorzien van een achteruitrijcamera systeem. Voor deze groep Mercedes-Benz Sprinter bestuurders heeft Van Zwitserland BV een speciale Mercedes-Benz Sprinter remlicht camera ontwikkeld.

Mercedes-Benz Sprinter remlicht camera

Deze Mercedes-Benz Sprinter remlicht camera is afgestemd op de specifieke behoeften van de Mercedes-Benz Sprinter bestuurders. De lenshoek, kijkrichting en de exacte positie van de lens zijn door Van Zwitserland BV ook zo ontwikkeld dat de Mercedes Sprinter bestuurder altijd optimaal zicht naar achteren heeft. Waarbij de trekhaak maar ook de bumpers en uiteraard een eventuele treeplank ook goed te zien zijn. De kans op een paaltje raken bij achteruit inparkeren wordt zo stukken kleiner. De kans op schade aan uw voertuig wordt door het plaatsen van een goed achteruitrijcamera systeem stukken kleiner en de veiligheid voor kwetsbare deelnemers aan het verkeer als fietsers en voetgangers, maar ook voor de bestuurder zelf flink groter.

Deze door Van Zwitserland BV ontwikkelde Sprinter camera is geïntegreerd in het derde remlicht. Het huidige derde remlicht is zeer eenvoudig eenvoudig te vervangen voor deze speciale remlichtcamera. De positie van het derde remlicht is een ideale plaats voor een achteruitrijcamera, deze positie brengt de trekhaak en een eventuele treeplank goed in beeld, maar ook wat er zich enkele meters achter de Sprinter bevind komt goed in beeld.

Een geïntegreerde remlicht camera als achteruitrijcamera heeft veel voordelen, u hoeft geen extra camera te monteren, uw Sprinter ziet er strakker uit zonder extra camera. En u hoeft nu niet in het dak van uw Mercedes Benz Sprinter te boren om de camera te installeren. Daarnaast betekent minder uitstekende delen simpelweg ook gewoon minder kans op schade.