Orlaco, Waeco, Brigade, PSVT of MXN koppelen

Van Zwitserland systemen aansluiten op Orlaco, Waeco, Brigade, PSVT of MXN 

De VZ achteruitrijcamera systemen kunnen gekoppeld worden met camera’s en monitoren van vrijwel alle gangbare merken van achteruitrij camera systemen die verkocht worden in de Benelux.  Aangezien vrijwel alle merken verschillende connectoren gebruiken, is er een scala aan kwalitatieve connectorkabeltjes beschikbaar. (Overigens zijn op aanvraag ook alle VZ camera’s beschikbaar met de betreffende connectoren). Door gebruik van onze connectorkabeltjes is het mogelijk onze monitoren/bekabeling te koppelen aan bijvoorbeeld een Orlaco famos camera, een Brigade achteruitrijcamera of een MXN achteruitrijcamera. Visa versa is het natuurlijk tevens mogelijk om een VZ achteruitrijcamera aan te sluiten op bijvoorbeeld een Orlaco monitor, een Brigade select monitor of een Waeco / Dometic monitor.

Al deze systemen werken vrijwel altijd op hetzelfde voltage, echter de kabelbezetting en de connectoren van de kabels zijn anders. Dit is eenvoudig op te lossen met de eerdergenoemde connector kabel, waarbij aan één kant van de connector kabel een 4 pins VZ schroefconnector is geplaatst, en aan de andere kant van de kabel een connector van het desbetreffende merk. Van Zwitserland heeft een breed scala aan connector kabels in het assortiment, niet alleen variërend per merk maar ook variërend in female / male connectoren zodat vrijwel iedere denkbare combinatie mogelijk is.

Prijslijst en prijzen

De prijzen van de losse connectoren kunt u in onze online shop vinden bij overige producten. Een compleet overzicht van alle mogelijke connectoren en de daarbij horende prijslijst kunt u bij ons opvragen via de e-mail.  Als uw wagenpark al is voorzien van achteruitrijcamera systemen van bijvoorbeeld Waeco camera of Orlaco camera en u wilt de overstap naar VZ achteruitrijcamera systemen maken kunnen wij u hier eenvoudig in ondersteunen. Neem in dit geval contact met ons op en wij sturen u de connectorkabel  VZ – Orlaco prijslijst, de connectorkabel VZ – Waeco prijslijst of de MXN prijslijst of PSVT prijslijst. Alle prijzen duidelijk in een overzicht en catalogus.

Neem gerust contact met ons op indien u op zoek bent naar specifieke connectors en de prijs voor bijvoorbeeld het aansluiten van een monitor of camera van Waeco, PSVT, MXN, Orlaco, Brigade of enig ander merk indien u deze niet direct kunt vinden in de prijslijst of op de website. Indien de connector niet in ons assortiment zit of in onze catalogus staat, dan ontwikkelen we deze graag in samenwerking met u.

Naast alle bovengenoemde merken kunnen wij u Motec camera prijzen en Camos camera prijzen aanleveren. Hetzelfde geld voor de prijs van een Motec monitor of de prijs van een Camos monitor.  Ook voor hulp bij het vinden van product informatie van Carvision, kunt u bij ons terecht.

Brigade en Orlaco

Brigade en Orlaco zijn beiden bekende merken in de Nederlandse wereld van camera gebruik op voertuigen en machines. Brigade Electronics is een van oorsprong Brits bedrijf en Orlaco is gevestigd in Barneveld. Zoals eerder gezegd kunnen de camera’s en monitoren van VZ eenvoudig worden aangesloten op beide merken. In enkele gevallen kunnen zelfs identieke producten vanuit voorraad worden geleverd tegen een aanzienlijk scherpere prijs.