Peugeot Boxer remlicht camera

De Van Zwitserland BV Peugeot Boxer remlicht camera is speciaal ontwikkeld om geïnstalleerd te worden op de plaats van het huidige derde remlich van de Peugeot Boxer bestelwagen.

Of u nu een speciale uitvoering van de Peugeot Boxer rijdt zoals een dubbele cabine, kipper, uitvoering met open laadbak of een gesloten bestel, camerahulp bij achteruitrijden is onmisbaar, zeker als door het ontbreken van een binnenspiegel het zicht naar achteren flink beperkt is. De plaats van het derde remlicht leent zich bij uitstek voor het plaatsen van een achteruitrijcamera. Vanaf deze positie is de trekhaak en een eventuele treeplank goed te zien, maar kunt u nog steeds zien wat er een stuk verder achter het voertuig plaats vindt. Een bijkomend voordeel van een remlicht camera is dat er geen extra camera geïnstalleerd hoeft te worden.

Een achteruitrij camera achterop een bestelbus kunt u het beste zo hoog mogelijk plaatsen, hierdoor heeft u het beste overzicht, het minste last van obstakels en blijft de cameralens een stuk schoner. Hierdoor heeft een remlicht camera de voorkeur over bijvoorbeeld een kenteken camera.

Achteruitrijcamera

Een Peugeot Boxer remlichtcamera is een handig hulpmiddel voor bestuurders van Peugeot Boxer bestelwagens, bakwagens of campers om tijdens het achteruitrijden te zien wat er zich achter het voertuig afspeelt. Het manouvreren in druk verkeer met een 3,5 tons bestelauto zonder binnenspiegel en zonder camerahulp is in dit geval haast onverantwoord.

Ook Peugeot Boxers die wel beschikken over een binnenspiegel hebben baat bij een achteruitrij camerasysteem. Met alleen een binnenspiegel is het blikveld toch wat beperkt.  Een achteruitrij camera geeft de volledige dode hoek achter het voertuig weer, en geeft ook in het donker goed zicht.

Peugeot Boxer remlicht camera

De Peugeot Boxer remlicht camera beschikt over een grote kijkhoek van 170 graden, dankzij deze kijkhoek is iedere situatie direct overzichtelijk. Deze remlichtcamera is IP68 waterdicht, hierdoor  is deze camera bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Het derde remlicht is geïntegreerd u hoeft er dus geen los derde remlicht erbij aan te schaffen.