Achteruitrijcamera oplossingen voor de bestelwagen

Optimaal zicht achter en in de dode hoek

Veel chauffeurs en koeriers hebben er last van; de dode hoeken rondom de transporter of bestelvoertuig die de chauffeur niet kan zien maar waar zich wel andere weggebruikers kunnen bevinden. De drukker wordende stedelijke gebieden met fietsers, bromfietsers, paaltjes en andere objecten verergeren het probleem alleen maar. De oplossing is een achteruitrijcamera systeem van Van Zwitserland.

Met een achteruitrij camera systeem heeft u niet alleen goed zicht achter het busje of transporter maar tevens ernaast. Het systeem met het 1 cm dunne LCD kleurenscherm kan netjes weggewerkt worden op het dashboard zonder enige zichtbelemmering. De waterdichte camera met CCD lens kan eenvoudig gemonteerd worden.

Achteruitrijcamera op bestelbus

Meer zicht, meer veiligheid, meer continuïteit!

Speciale bestelbus camera

Voor bussen heeft Van Zwitserland BV een speciale aerodynamische camera ontworpen die over de rand van het dak heen kijkt. De robuuste waterdichte camera is o.a. geschikt voor de MB Sprinter, Fiat Ducato, Renault Master, Peugeot Boxter, Ford Transit, Opel Movano, VW Crafter en Citroen Jumper. Deze camera kunt u telefonisch bij ons bestellen. Deze camera past op de VZ 207W Pro Bestelbus Achteruit rij camera Set,

Bestelbus camera

Schade en reparatie

Veel kleintransporteurs hebben last van veel schade, naast de kosten voor reparatie en administratie is stilstand helemaal een vervelende aangelegenheid. Onze systemen zorgen voor meer zicht, minder schade, minder stilstand en dus minder onnodige kosten en frustratie. Aansluitend geeft het de chauffeur de gelegenheid zich prettiger te voelen in zijn voertuig en hoeft hij minder vaker het voertuig uit te stappen waardoor de kans op minder ziekteverzuim toeneemt.

Installatie en montage

Indien gewenst heeft Van Zwitserland eigen gecertificeerde en erkende monteurs met jarenlange ervaring. Naast verscheidene landelijke inbouwlocaties hebben wij tevens een beschikking over een flexibel team van monteurs dat op locatie kan inbouwen. Onze monteurs worden ingezet naar gelang het type en merk waarbij kwaliteit en flexibiliteit de kernwoorden zijn. Van Zwitserland begrijpt als geen ander dat stilstand geld kost en zoekt daarom met u naar geschikte installatiedagen.

Contact

Een van onze medewerkers zal samen met u kijken wat voor uw bedrijfswagenpark de beste oplossing is. Neem hiervoor alstublieft contact op met Van Zwitserland BV

Direct aanschaffen

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de installatie. Dan adviseren wij u de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.