Camerasystemen voor transport en logistiek

Meer zicht, meer veiligheid, minder schade, minder stilstand én het voldoen aan wettelijke eisen. Kort samengevat wat zichtoplossingen kunnen betekenen voor uw sector. Drukker (stedelijk) verkeer creëert grotere veiligheidsrisico’s. Camerasystemen van Van Zwitserland zorgen voor een beter overzicht en een snellere, veiligere en efficiëntere operatie. Bovendien wordt er voldaan aan eventuele wettelijke eisen en voorschriften.

Van Zwitserland levert een scala aan achteruitrij camera’s, dode hoek en frontzichtcamera’s voor dag én nacht. Voor vrijwel iedere vrachtwagen-trekker-oplegger of bedrijfswagen is een geschikt systeem leverbaar. Door plaatsing van verschillende mogelijke afmetingen kleurenmonitoren kan de chauffeur in één oogopslag de situatie rondom het voertuig inschatten.

Installatie en montage achteruitrij camera op bestelbus en vrachtwagen

Van Zwitserland BV heeft een professioneel inbouwteam met gediplomeerde en gecertificeerde field engineers. Wij beschikken over meerdere landelijke inbouwlocaties en hebben tevens de beschikking over een flexibel team van monteurs dat op vrijwel iedere locatie in de Benelux kan inbouwen. Flexibiliteit is een kernbegrip binnen onze organisatie en wij begrijpen volledig dat stilstand geld kost. Daarom zoeken we met onze klanten naar de meest geschikte montage dagen. Meer informatie vind u bij Full Service.

Contact – Van Zwitserland helpt u veilig op weg

Wij hebben de oplossing voor u! Neemt u alstublieft contact op met Van Zwitserland via het contactformulier of door eenvoudig te bellen naar 015-2125111. Eén van onze collega’s zal zo spoedig mogelijk samen met u kijken wat voor uw wagenpark de beste oplossing is.

Direct achteruitrij / dode hoek camera aanschaffen 

Heeft u geen behoefte aan advies van een van onze medewerkers en/of heeft u zelf de kennis en mankracht in huis voor de installatie. Dan adviseren wij voor gebruik op bestelbus en vrachtwagen de VZ 207W Pro Achteruitrijcamera Set, die u eenvoudig en direct online kunt bestellen.